GRATIS FRAGT *GÆLDER KUN ORDRE OVER 1500 DKK

  • Gratis fragt v/ 1500 kr.
  • Dag-til-dag levering
Om Kiwi-Toys.dk Om Temashop.dkMedarbejdereMedarbejdereHistorienHistorien

Om Kiwi-Toys.dk

Engrosvirksomhed med kunden i centrum

Kiwi-toys er et danskejet firma med en målsætning om, at være Danmarks største og bedste leverandør af kostumer og legetøj til engros. Vi har indgået nogle fordelagtige aftaler med vores leverandører, hvilket betyder, at vi tilbyder de flotteste produkter til den billigste pris.

Vores populæreste produkter findes på lageret i Danmark, hvilket betyder, at de kan leveres fra dag til dag. De mere specielle varer opbevares på et europæisk fjernlager, og hentes hjem ved bestilling.

God service – fra start til slut

Vi elsker at arbejde med tilfredse kunder, og yder derfor altid ekstraordinær god kundeservice både før, under og efter enhver handel. Derfor kan du altid regne med, at du finder det største udvalg, de bedste priser og de flinkeste kundeservicemedarbejdere hos os.

Medarbejdere hos Kiwi-Toys.dk

Kiwi-toys har landets dygtigste medarbejdere, der ved hvordan man hjælper kunderne bedst fra start til slut. Derfor er de også de helt rigtige, til at hjælpe din forretning med at få de bedste produkter til markedets absolut bedste pris.

Det er vigtigt for os at skabe det ultimative arbejdsmiljø, så kunden altid kan være sikker på, at få fat i topmotiverede medarbejdere, der vil gøre alt for at hjælpe. Vi fokuserer derfor altid på, at få medarbejdere med de bedste kvalifikationer, bedste humør og bedste servicegen, når vi ansætter nye.

Daniel Andersen
Direktør
Erik Hansen
Digital / Country manager
Nanna Valentin
Keyaccount manager
Mette Johansen
Salg / Indkøb
Mia Hansen
Salg / Indkøb
Carina Spangsbjerg
Salg / Indkøb
Rikke Lomholt
Salgsassistentelev
Louise Foged
Handelselev
Svend Rud
Bogholder
Maria Tobiasen
Kontorassistent
Simon Jensen
Lager
Jesper Duus
Lager
Andreas Pehrson
Lager
Peter Grønborg
Lager
Bartlomiej Szryt
Lager

Historien

Kiwi-Toys har igennem næsten 30 år solgt legetøj og udklædningsartikler til den danske detailbranche, heriblandt skoler, institutioner, event firmaer, offentlige virksomheder og mange flere. Virksomheden fik nye ejere i 2015 og er i dag 100% dansk ejet af Temashop Holding ApS.

Vi har et af Danmarks mest alsidige sortimenter af legetøj og kostumer. Udbuddet tæller mere end 10.000 forskellige produkter på eget lager og adgang til 30.000 mere fra vores netværk i hele Europa. Missionen er, at være branchens mest alsidige og fleksible leverandør – med fokus på hurtig levering og konkurrencedygtige priser.

Ingen opgave er for stor, for lille eller speciel! Send en mail eller giv et kald og hør hvordan vi kan skaffe lige præcis det, du mangler til markedets bedste priser.

Vi glæder os til at handle med dig!.

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout